Werken bij

 

ONZE ORGANISATIE

4IT Professionals is een mensgerichte kennisorganisatie en onafhankelijke dienstverlener op het snijvlak van business en IT. Binnen onze organisatie ligt de focus op Functioneel Beheer, Business,- en Informatie Analyse, Agile en Lean. Op deze vakgebieden hebben wij professionals in dienst, die wij detacheren bij onze opdrachtgevers. Daarnaast beschikken we over een netwerk van ervaren freelancers die we kunnen inzetten. Het succes van 4IT Professionals wordt in belangrijke mate bepaald door de persoonlijke drijfveren en het ondernemerschap van onze medewerkers. 4IT Professionals staat garant voor: persoonlijk contact, mensgericht, betrokken en deskundig. Maar vooral ook voor plezier in en passie voor je werk.
Wij dragen de volgende kernwaarden uit:
• Openheid en eerlijkheid.
• Nakomen van afspraken.
• Heldere communicatie.

 

CULTUUR

Onze cultuur typeert zich als open en informeel, waar de medewerker en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Er worden regelmatig informele activiteiten en kennisdelingssessies georganiseerd om collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Wij zijn kritisch als het gaat om de selectie van mensen die werkzaam zijn bij ons. Het gaat om een verbintenis met elkaar voor de langere termijn, waarin het hebben van plezier en commitment naar elkaar een groot goed is.

 

ONZE MEDEWERKERS

Hoe onze medewerkers 4IT Professionals ervaren als werkgever:
“Bij 4IT Professionals heb je geen managers of directeuren, maar collega’s.”
“4IT Professionals voelt voor mij als een veilige en vertrouwde thuisbasis in mijn detacheringsbestaan. Absoluut geen klassieke werkgever, maar eerder een professionele partner waarmee ik samen al vele mooie en passende opdrachten heb mogen doen.”
“4IT Professionals heeft aandacht voor je op zakelijk gebied, maar ook privé.”
“Ik ervaar 4IT Professionals als een persoonlijke en warme werkgever, waar het gezamenlijke belang, een goede werk/privé balans en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.”

 

JOUW CARRIERE

Simpel gezegd streven wij ernaar om jouw ambities binnen jouw vakgebied waar te maken. Dit doen we door jou de beste plek te geven waar je kunt ontwikkelen en groeien. Gedetacheerd worden staat garant voor uitdagend werk. Je komt bij allerlei bedrijven waar om jouw expertise is gevraagd. Door jouw kennis en competenties te koppelen aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers helpen wij onze opdrachtgevers met hun vraagstukken op onze vakgebieden.

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wie jíj bent en wat je wilt bereiken, staat bij ons centraal. Wij zijn ervan overtuigd, dat als je echt succesvol wilt zijn, je meer in huis moet hebben dan alleen diploma’s en inhoudelijke kennis. Jouw onderscheidend vermogen zit in je persoonlijkheid en competenties. Je krijgt dus ook de ruimte om je op dit vlak ruimschoots te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je zelf nadenkt over waar je staat in je ontwikkeling, waar je naartoe wilt en wat hiervoor nodig is. We facilitairen je optimaal in deze ontwikkeling.

 

PROCEDURE

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, wil je weten waar je aan begint. Je gaat op zoek naar de functie en werkgever die bij jou past. Wij kunnen je adviseren in deze zoektocht. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken naar jouw mogelijkheden, ambities en dromen. Wij selecteren niet alleen op kennisniveau, maar vooral ook op persoonlijke eigenschappen. Onze selectie bestaat niet uit een lange sollicitatieprocedure. Wij streven er naar dit binnen een kort tijdsbestek af te ronden. Het s ook mogelijk om een gesprek te voeren met één van onze medewerkers om te ervaren hoe het is om bij 4IT Professionals te werken. Wie door onze selectie komt, werkt straks voor aantrekkelijke opdrachtgevers. Grote en middelgrote bedrijven in Noord en Oost Nederland, die vooroplopen op het gebied van IT.

 

VOORWAARDEN

4IT Professionals is een organisatie waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. 4IT Professionals ondersteunt en faciliteert je in jouw ontwikkeling en biedt daarom ruime opleidingsmogelijkheden aan. Uiteraard horen hier goede arbeidsvoorwaarden bij, waaronder een marktconform salaris en een leaseauto. We hebben een kantoor in Zwolle en in Arnhem. Onze opdrachtgevers bevinden zich ook in deze regio’s. Wat we van jou vragen is een afgeronde HBO opleiding, een aantal jaar relevante werkervaring, een stevige persoonlijkheid en een gezonde dosis ambitie en humor. Iemand die zichzelf goed kent en naast vakinhoudelijke cursussen en trainingen te volgen, ook bereid is na te denken over, en te werken aan persoonlijke ontwikkeling.
Spreekt het bovenstaande jou aan? Een kennismakingsgesprek is zo gemaakt.

 

INTERIM OPDRACHTEN

Als freelancer of ZZP’er ben je steeds op zoek naar nieuwe en uitdagende opdrachten, die passen bij jouw ambitie, expertise en kennis. Wij hebben regelmatig gespecialiseerde opdrachten op projectbasis. 4IT Professionals beschikt over een uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers. Wij geven je graag toegang tot dit netwerk. Jij een leuke, uitdagende opdracht, wij zorgen voor de juiste voorwaarden en de goede financiële afwikkeling.

 

CHEMIE

Succes begint met de juiste chemie tussen mensen en daarom maken wij graag kennis met jou. Wij willen graag horen wat we voor je kunnen betekenen. Ook als je plannen hebt om te gaan freelancen, helpen wij je graag op weg. Wil je weten wat onze toegevoegde waarde is? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons kantoor in Zwolle bereiken op 038 – 421 08 42 en ons kantoor in Arnhem op 06 – 53879977. Voor meer informatie kunnen wij je ook in contact brengen met één van onze medewerkers.