Werken bij

Simpel gezegd streven wij ernaar om jouw persoonlijke ambities in jouw vakgebied waar te maken. Dit doen we door jou de beste plek te geven waar je je kunt ontwikkelen en groeien. Gedetacheerd worden staat garant voor uitdagend werk. Je komt bij allerlei bedrijven over de vloer waar om jouw expertise is gevraagd.

 

Door jouw sterke, persoonlijke kwaliteiten te koppelen aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers helpen wij ICT verder vooruit. Deze manier van denken werkt en wordt door alle betrokken partijen ervaren als een groot pluspunt.

 

Door de selectie?
Wie je bent en wat je wilt bereiken, staat bij ons voorop. Wij zijn er immers van overtuigd, dat als je echt succesvol wilt zijn je meer in huis moet hebben, dan alleen diploma’s. Met je ambities en je persoonlijke eigenschappen kun je heel ver komen. Wie door onze selectie komt, werkt straks voor aantrekkelijke opdrachtgevers. Grote en middelgrote bedrijven die voorop lopen op het gebied van IT. Ook krijg je alle ruimte en support om jezelf te ontwikkelen. Wat we vragen van je is een HBO werk- en denkniveau, MBO- of HBO-opleiding en een gezonde dosis ambitie.

 

IT-talent
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Vind je plezier in je werk, eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen belangrijk? Herken jij jezelf hierin en in onze kernwaarden openheid, eerlijkheid, nakomen van afspraken en een heldere communicatie? Een kennismakingsgesprek is zo gemaakt!


Freelancers / ZZP-ers

Als freelancer of ZZP-er ben je steeds op zoek naar nieuwe en uitdagende opdrachten, die passen bij jouw ambitie, expertise en kennis. Wij hebben regelmatig gespecialiseerde opdrachten op projectbasis. Er zit vast en zeker ook voor jou een leuke opdracht tussen. Daarnaast beschikt 4IT Professionals over een zeer uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers. Wij geven je graag toegang tot dit netwerk. Jij een leuke, uitdagende opdracht; wij zorgen voor de juiste voorwaarden en de goede financiële afwikkeling en betaling.


Chemie

Succes begint met de juiste chemie tussen mensen en daarom maken wij graag kennis met jou. Wij willen graag horen wat we voor je kunnen betekenen. Ook als je plannen hebt om te gaan freelancen, helpen wij je graag op weg. Wil je weten wat onze toegevoegde waarde is? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 038 – 421 08 42 voor vestiging Zwolle en 026 – 205 10 50 voor vestiging Arnhem.