Projecten

Projectsourcing geeft bedrijven de mogelijkheid om projecten door externe specialisten te laten uitvoeren. De werknemers van 4IT Professionals zijn specialisten in hun vakgebied: functioneel beheerder, business analisten, informatie analisten, projectmanagers, ontwikkelaars en testers. Bedrijven uit diverse sectoren kunnen onze professionals inzetten op specifieke projecten waar hun expertise vereist is, en dit voor een korte periode of voor een langdurige opdracht. Op die manier kunnen ondernemingen hun projecten laten uitvoeren door mensen met de nodige kennis en ervaring, op het juiste moment, in de juiste rol, al dan niet op locatie.

 

Wendbaar

  • U wilt altijd keuzevrijheid in verschillende sourcingvormen en contracten:
  • Zelf doen of uitbesteden: in- of outsourcen
  • Locatie van werkzaamheden: onsite, onshore, local shoring, nearshore of offshore
  • Resourcing: detachering, managed resourcing, co-sourcing, uitbesteden en volledige outsourcing
  • Dienst of deeltaak: infra, hosting, applicatiemanagement, projecten en consultancy
  • Afrekenvorm: alle varianten tussen time-material en resultaatverplichting.

4IT Professionals  heeft voor iedere (deel)vraag een passend leveringsmodel naar wens. Geen ‘one size doesn’t fit all’-concept. We bieden met onze kennis  flexibel maatwerk. Hiermee ontstaat telkens het leveringsmodel dat past bij uw behoeften.

 

Toekomstvast

U zoekt ondersteuning in het realiseren van uw doelen en ambities. Niet een klant-leverancier relatie maar een strategisch partner die kennis heeft van uw organisatie en omgeving.

Met onze ervaring ondersteunen wij u op maat in deze doelstellingen.

Delivery Improvement doet voorstellen om de dienstverlening over de gehele keten slimmer, sneller, beter te organiseren.