Algemeen (actief)
Zwolle (actief)
Arnhem (actief)
Sarris Westerkamp

Sarris Westerkamp

Eigenaar 4IT Professionals
Tel: 06 – 13 23 19 46

  • ✉
  • LinkedIn

Binden en boeien zijn voor mij waarden waar ik als persoon blij van word. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de detachering. Het mogen samen werken met mensen is waar ik veel energie uit haal. De uitdaging hierin zit om het maximale uit je collega’s en jezelf te halen.  ‘Samen beter’ is een uitspraak waar ik veel waarde aan hecht. Dit is ook het succes van 4IT Professionals. Ik ben trots dat ik mijzelf al 10 jaar eigenaar mag noemen van dit mooie bedrijf.  Verder ben ik een trotse vader van mijn kinderen. Ook hun ontwikkeling vind ik een bron van inspiratie. Het mogen ervaren van het opgroeien van mijn kinderen en mijn bedrijf geeft mij een geweldig trots en rijk gevoel.

Jurgen van den Berg

Jurgen van den Berg

Eigenaar 4IT Professionals
Tel: 06 – 13 23 41 63

  • ✉
  • LinkedIn

Na meerdere jaren bij diverse werkgevers in de ICT detachering te hebben gewerkt, zijn wij in 2010 4IT Professionals begonnen. Voor mij de belangrijkste reden om als ondernemer en werkgever te starten, vanuit het idee dat het ook anders kan; persoonlijker en samen. Onze kernwaarden als eerlijkheid en openheid, nakomen van afspraken, passie en plezier zijn altijd de rode draad binnen 4IT Professionals, en voor mij persoonlijk geweest.Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooie club van betrokken, gedreven en enthousiaste medewerkers, waar ik trots op ben! Ik heb 4IT Professionals niet kunnen starten zonder de steun van mijn gezin; getrouwd en vader van 2 prachtige dochters.

Loes Denies

Loes Denies

Eigenaar 4IT Professionals Arnhem
Tel: 06 – 53 87 99 77

  • ✉
  • LinkedIn

Mijn drive om ondernemer en werkgever te worden binnen de arbeidsbemiddeling is omdat ik het graag anders wilde doen. Ik geloof in werkgeverschap waarin de medewerker centraal staat en je goed voor elkaar zorgt, kennis deelt, in elkaar investeert en van elkaar leert. Een plek waar je je thuis voelt, er alle ruimte is om je te ontwikkelen en te zijn wie je bent. Een bedrijf runnen doe je samen en dat doe ik elke dag met veel plezier.