Functioneel Beheerder

Waar kom je te werken?
4IT Professionals is een kennisorganisatie en onafhankelijke dienstverlener op het snijvlak van business en IT. Binnen onze organisatie ligt de focus op Informatie Management, Functioneel Beheer, Ontwikkeling en Testen. Enerzijds zorgen wij bij onze opdrachtgevers voor een passende invulling als het gaat om een capaciteitsvraagstuk. Daarnaast bieden onze professionals op basis van hun hard- en soft skills een extra toegevoegde waarde, waarmee zij de business en IT ondersteunen. Het succes van 4IT Professionals wordt in belangrijke mate bepaald door de persoonlijke drijfveren en ondernemerschap van onze medewerkers. 4IT Professionals staat garant voor: persoonlijk contact, mensgericht, betrokkenheid en deskundigheid. Maar vooral voor plezier en passie voor je werk en 4IT.

 

Wat kun je verwachten in jouw rol als functioneel beheerder?
Wij zoeken een functioneel beheerder die passie heeft voor het vak functioneel beheer. Jij hebt de drive om gebruikers optimaal te laten werken. Jij bent in staat om de vertaalslag te maken van de gebruikerswensen naar functionele specificaties en stemt deze af met interne of externe IT-leveranciers. Je bent trots op je vak en weet daardoor hét verschil te maken bij onze opdrachtgevers.

Je krijgt een verantwoordelijke functie binnen een dynamische en professionele werkomgeving. Als Functioneel Beheerder ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers in de regio Zwolle of Arnhem. Je adviseert grote en middelgrote organisaties over de inrichting van de functionele beheerorganisatie, die namens de gebruikersorganisatie verantwoordelijk is voor de instandhouding en het aansturen van de informatievoorziening van de klant. Je hebt zowel een inhoudelijke als een procesmatige rol en opereert zelfstandig en resultaatgericht om ICT-applicaties voortdurend in lijn te houden met de gebruikerswensen.

Bij 4IT Professionals ben je betrokken bij projecten waarin op basis van gebruikerswensen continu nieuwe functionaliteiten worden gerealiseerd en jij draagt de verantwoordelijkheid om deze functionaliteit zonder problemen weer in gebruik te laten nemen door de eindgebruikers. Hierbij wordt vooral een beroep gedaan op je communicatieve en contactuele vaardigheden.

Je hebt politieke voelsprieten en het vermogen om zaken voor elkaar te krijgen. Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers, gebruikers en andere stakeholders.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding richting ICT
  • Je hebt kennis van en ervaring met BiSL, ITIL en/of ASL en bij voorkeur een certificering
  • Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar aantoonbare ervaring als functioneel beheerder
  • Je bent goed op de hoogte van de laatste functioneel beheer methodieken
  • Kennis van Agile/Scrum is een pré.
  • Je kunt je gemakkelijk bewegen binnen de verschillende afdelingen van een bedrijf, neemt initiatief maakt je snel wegwijs in de verschillende bedrijfsprocessen.
  • Je beschikt over goede advies – en commerciële vaardigheden
  • Je hebt procesmatig inzicht.
  • Verder ben je ambitieus, communicatief sterk en ondernemend
  • Je hebt een professionele en resultaatgerichte werkhouding.

 

Wat kun je van ons verwachten?
4IT Professionals is een plezierige organisatie om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd om collega’s ook buiten het werk te leren kennen. 4IT Professionals ondersteunt en faciliteert je bovendien in jouw ontwikkeling en biedt daarom ruime opleidingsmogelijkheden aan binnen jouw vakgebied. Uiteraard horen hier goede arbeidsvoorwaarden bij, waaronder een marktconform salaris en een leaseauto.

 

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Reageer dan direct. Of neem voor meer informatie contact op met Sarris Westerkamp via 06-13231946 of stuur een bericht naar swesterkamp@4itprofessionals.nl