Dienstverlening

ONZE WERKWIJZE

4IT Professionals is een mensgerichte kennisorganisatie en onafhankelijke dienstverlener op het snijvlak van business en IT. Wij detacheren professionals in Noord en Oost Nederland, die focus hebben op Functioneel Beheer, Business,- en Informatie Analyse, Agile en Lean. Op deze vakgebieden hebben wij professionals in dienst en tevens een netwerk van ervaren freelancers die we kunnen inzetten. Als 4IT Professionals werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers. Wanneer u een concrete vraag hebt naar (tijdelijk) personeel, inventariseren wij eerst samen met u de exacte behoefte. Vervolgens gaan wij op zoek naar de geschikte professional en begeleiden wij het gehele proces van gesprek tot aanname/inhuur. U kunt er vanuit gaan dat onze voorgestelde professionals vooraf zorgvuldig zijn gescreend, middels een persoonlijk gesprek, en altijd de moeite waard zijn voor een kennismaking.

 

KERNWAARDEN

Detacheren is een vak en bestaat voor ons niet uit het schuiven van CV’s. Wij selecteren de persoon achter het CV. Dát is waarin wij ons onderscheiden.
Wij hanteren daarbij de onderstaande kernwaarden:
• Openheid en eerlijkheid.
• Nakomen van afspraken.
• Heldere communicatie.

 

DE JUISTE MATCH

U heeft uitdagende IT werkzaamheden en bent daarvoor op zoek naar de juiste professional. De juiste persoon op de juiste plek, dat is het doel van 4IT Professionals. Wij willen niet alleen weten welk project er bij u als klant uitgevoerd moet worden, maar we willen ook weten wat uw drijfveren zijn en wat uw visie is voor de toekomst. Voor veel van onze opdrachtgevers is gebleken dat persoonlijke drijfveren belangrijk zijn. Die drijfveren horen dan ook aan te sluiten bij de persoon die werkzaam is binnen uw organisatie. Door onze persoonsgerichte benadering, jarenlange recruitment ervaring en kennis van de arbeidsmarkt, komen wij voor u tot de juiste match met een geschikte professional. Dit kan iemand zijn die bij ons in dienst is, maar dit kan ook een ervaren freelancer zijn vanuit ons netwerk. Die juiste match maken wij niet alleen op basis van vakinhoudelijke kennis. Wij matchen ook op basis van de persoonlijke eigenschappen van een professional. Daarom kan het zijn dat wij soms afwijken van de standaard functie eisen. Als blijkt dat de vakkennis niet helemaal aansluit bij deze eisen, maar dat de persoonlijkheid en competenties van iemand dit ruimschoots compenseert, dan leggen we dit toch aan u voor. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat vakkennis bij te spijkeren is, persoonlijke eigenschappen veel moeilijker.

 

ONZE PROFESSIONALS

4IT Professionals werkt met ambitieuze, leergierige en goed opgeleide medewerkers, waarin we continu investeren door middel van persoonlijke ontwikkeling en opleidingen. Onze medewerkers beschikken over de meest actuele kennis binnen hun vakgebied. Wij vinden plezier in ons werk erg belangrijk, een goede balans tussen werk en privé is daarbij van belang. Hierdoor gaan onze professionals met veel enthousiasme voor u aan de slag!

 

TIJDELIJK MEDEWERKERS NODIG?

In sommige periodes bent u wel eens op zoek naar extra capaciteit, maar wilt u liever niet direct iemand in vaste dienst nemen. Wij helpen u graag aan ervaren en gecertificeerde professionals als extra capaciteit voor uw project of afdeling. Wilt u de tijdelijke medewerker toch een vaste plek geven binnen uw organisatie, dan is overname in overleg een optie. 4IT Professionals biedt haar diensten aan op basis van de onderstaande vormen:
• Detachering
• Detachering Plus (DETAVAST)
• Werving en Selectie

 

INTERIM RECRUITMENT
Ook bij recruitment vraagstukken op operationeel en strategisch vlak, kunnen we u adviseren. U kunt hierbij denken aan het uitbesteden van uw vacatures, tijdelijke uitbreiding van uw recruitment team en meedenken over ‘grip op inhuur’.

 

KENNISMAKING

Wij vinden het belangrijk dat potentiele nieuwe medewerkers, freelancers en opdrachtgevers bij ons passen en dat ze zich herkennen in de werkwijze, eigenschappen en kernwaarden van
4IT Professionals. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Om tot de goede match te komen, is het belangrijk dat wij met zowel onze opdrachtgevers als professionals persoonlijk kennis hebben gemaakt. Uit ervaring weten wij dat de klik, die ontstaat bij een persoonlijke kennismaking, garant staat voor een langdurige en tevreden samenwerking. Ontdek de toegevoegde waarde van 4IT Professionals, maak kennis met ons en ervaar een andere manier van detacheren en bemiddelen. De koffie staat klaar op onze kantoren in Zwolle en Arnhem!