Dienstverlening

Onze werkwijze

Wij werken graag samen met u en zien u als onze partner. Een partner waarmee we het verschil willen maken in de markt. Wanneer u een concrete vraag hebt naar (tijdelijk) personeel, inventariseren wij eerst de exacte behoefte. Vervolgens gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat en regelen wij een kennismakingsgesprek met onze kandidaat. U kunt ervan uit gaan dat de voorgestelde kandidaten altijd de moeite waard zijn voor een kennismakingsgesprek.

 

4IT Professionals levert diensten op verschillende expertisegebieden:

• Functioneel beheer.
Wij hebben experts voor u voor het uitvoeren van alle beheertaken die nodig zijn voor het dagelijks gebruik van informatiesystemen. Ook de beheertaken van de gegevensinfrastructuur en wijzigingen van de specificaties daarvan kunnen zij voor u uitvoeren.
• Applicatiebeheer. 
Zoekt u een professional voor het uitvoeren en aanpassen van applicaties? Onze professionals kunnen naar aanleiding van functionele eisen de applicaties voor u aanpassen en uitvoeren. Ook het zorgdragen voor een optimale beschikbaarheid van uw applicaties behoort tot de mogelijkheden.
• Business Analyse

• Informatiemanagement

• Lean

U heeft uitdagende IT-werkzaamheden en bent daarvoor op zoek de juiste persoon. De juiste persoon op de juiste plek, dat is het doel van 4IT Professionals. Wij realiseren dat door onze werkwijze: persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in mensen. Wij willen niet alleen weten welk project er bij u als klant uitgevoerd moet worden, maar willen ook weten wat uw drijfveren zijn. Voor veel van onze opdrachtgevers is gebleken dat persoonlijke drijfveren echt belangrijk zijn. Die drijfveren horen dus ook bij iemand die u in uw bedrijf wilt hebben. Door onze persoonlijke aanpak komen wij voor u tot een goede match en kunnen wij een professional voorstellen, die zowel op technisch als op persoonlijk vlak bij u en uw opdracht past.

 

4IT Professionals detacheert professionals in Noord- en Oost Nederland, waarbij alleen een schat aan ervaring niet voldoende is. De juiste match maken wij niet alleen op vakinhoudelijke kennis. Wij matchen ook op basis van persoonlijke eigenschappen, de soft skills. Dat is waar wij ons in onderscheiden.

 

4IT Professionals werkt met ambitieuze, leergierige en slimme medewerkers waar we continu in investeren. Zij beschikken over de meest actuele kennis op hun vakgebied. Wij geloven in openheid en plezier in het werk. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij dan ook belangrijk. Hierdoor gaan onze professionals met veel plezier voor u aan de slag!

 

Tijdelijk medewerkers nodig?

In sommige periodes bent u wel eens op zoek naar extra capaciteit, maar wilt u liever niet direct iemand in vaste dienst nemen. Wij helpen u graag aan ervaren en gecertificeerde IT-professionals voor extra capaciteit voor uw project, maar ook voor (tijdelijke) ondersteuning voor uw onderbezetting. Wilt u de tijdelijke medewerker een vaste plek geven in uw organisatie, dan is overname natuurlijk een optie. 4IT Professionals biedt haar diensten aan op basis van de onderstaande vormen:

• Detachering
• Detachering Plus (DETAVAST)
• Projecten

Extra personeel nodig? 4IT Professionals levert flexibele IT-professionals voor uw projecten en opdrachten.

 

Weten hoe wij meerwaarde kunnen bieden voor uw organisatie? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.